maitreja-org
Menu
maitreja aplikace

Aplikace.

Propojený ekosystém inovativních aplikací 
s ambiciózními cíli a sdílenými hodnotami. Bez reklam a s monetizačním modelem, který nejen chrání duševní zdraví uživatelů, ale také zajišťuje udržitelný růst s vysokým potenciálem návratnosti.
Dokončené a plánované aplikace

Plně funkční.

Svobodná sociální síť Mait.me

Sociální síť Mait.me propojuje všechny naše stávající nástroje a nabízí jedinečné možnosti nejen pro uživatele, ale i pro investory. Najdete zde články, skupiny, události, časovou osu, přátele a mnoho dalšího. Můžete si nastavit viditelnost svých údajů a přizpůsobit algoritmus obsahu tak, aby Vám zobrazoval pouze to, co chcete vidět.

Mait.me patří svým uživatelům, kteří rozhodují o jejím fungování. Platforma také umožňuje budování sítí uvnitř sítě, což Vám poskytne nové možnosti networkingu a tvorby komunit. Brzy přidáme body za aktivitu, soutěže o hodnotné ceny a plánujeme zapojení naší kryptoměny MAIT, která umožní obchodování na našem decentralizovaném tržišti. Prostřednictvím předplatného získáte další zajímavé funkce, a především podpoříte chod platformy. Platforma je bez jakýchkoliv reklam – nemonetizujeme a nezneužíváme Vaše data.

Chcete vědět, jak můžete spolurozhodovat o budoucnosti této sítě?

Zaregistrujte se na www.mait.me!

Mobilní aplikace Mait.me ke stažení:
google-playapple
mockup
mockup chat

Neobyčejně obyčejný MAIT Chat

MAIT Chat je návratem ke kořenům online komunikace. Tak, jak se komunikovalo dříve, a mělo by se komunikovat i dnes. Nabízí maximální bezpečnost a soukromí, místo, kde se Vám nikdo nedívá přes rameno a nedělá si poznámky pro cílení reklamy. S MAIT Chat je komunikace pouze mezi Vámi a protějškem, se kterým si píšete. MAIT Chat navíc otevírá dveře k širší komunitě na sociální síti Mait.me, tudíž můžete využít jak svůj účet ze sociální sítě, tak si vytvořit úplně nový.

Zažijte bezstarostný pocit prosté digitální interakce na vlastní kůži.

Mobilní aplikace MAIT Chat ke stažení:
google-playapple

Decentralizace a transparentnost s MAIT

Token MAIT je klíčem k budování svobodných technologií, které slouží k dobru společnosti. Pořízením si těchto tokenů získáváte nejen možnost spolurozhodovat o dalším vývoji projektu Maitreja, ale také příležitost se podílet se na jeho budoucím úspěchu. Tokeny MAIT můžete získat i za svou aktivitu na Mait.me, kde budou později sloužit také jako prostředek směny. Tyto tokeny si uživatelé budou moci mezi sebou posílat nebo je využívat při obchodování na decentralizovaném tržišti.

Díky technologii blockchain budou všechny transakce trvale zaznamenány, což zajišťuje maximální důvěryhodnost a transparentnost. MAIT funguje na síti Ethereum.

Token MAIT můžete získat na decentralizované burze Uniswap.

Podrobnosti najdete na oficiálním webu www.maitcoin.com.

token MAIT

Brzy plně funknční.

individualizace

Multimediální studnice vědění

Brzy budete mít možnost nahrávat videa prostřednictvím aplikace MAIT Play nebo přímo na platformu Mait.me. Vytvořte si vlastní kurzy, playlisty, tutoriály nebo záznamy z akcí a rozhodněte, zda obsah videa nabídnete uživatelům zdarma nebo za poplatek. Mait.me se postará o to, aby proces monetizace Vašich videí byl co nejjednodušší.

Mait.me je místem, kde můžete být sami sebou a s nadšením sdílet své názory a myšlenky, i když nejsou zrovna populární. S Mait.me můžete plavat proti proudu a neustále rozvíjet svou kreativitu a originalitu. Stačí zajistit, že Vaše nahraná videa jsou v souladu s platnými zákony, a nemusíte se obávat cenzury.

Digitální srdce na dlani Givee

Givee propojuje svět nadací a firem a jejich zaměstnanců inovativním a zcela unikátním způsobem. Nadacím umožňuje jednoduše zakládat projekty, které vyžadují podporu druhých, zatímco firmám pomáhá vybírat ty, které dokonale souzní s jejich hodnotami. Zaměstnanci těchto firem pak svým hlasováním rozhodnou o tom, které projekty si přejí podpořit. Funkcionality Givee se postupně integrují do platformy Mait.me, čímž vznikne jedinečné místo pro spolupráci mezi těmi, kteří potřebují pomoc, a těmi, kteří chtějí pomáhat.

Vývoj probíhá na www.givee.cz.

givee

Naše plány.

umi
Hlasovací systém na blockchainu
fotky
Decentralizované online tržiště
přátelé

Seznamovací appka s reálnými uživateli

upravit
Kultivace uctivé a respekující diskuze
registrovat

Členství a systém odměn pro tvůrce

pripravujeme-prohlizec
Vlastní 100% anonymní prohlížeč integrovaný ve všech aplikacích Maitreja

A mnoho dalšího:

  • skupinové video konference a streamy
  • nabídka práce pro uživatele platformy
  • přehled notifikací na jednom místě
  • obrana při nahlašování obsahu
  • vlastní datové centrum
  • interaktivní rozcestník

Roadmapa.

Kliknutím na obrázek zobrazíte naši roadmapu pro roky 2023/2024. Je pravidelně aktualizována, aby odrážela aktuální směr a cíle našeho dynamického projektu. Maitreja se neustále vyvíjí, a proto se mohou některé priority a plány průběžně měnit.

roadmapa

Novinky.

Novinky

Nechcete si nechat nic ujít?

O aktuálním dění Vás informujeme přímo na síti Mait.me. Připojte se k nám a buďte mezi prvními, kdo zjistí, co je u nás nového! Sledujte naše novinky, vývoj projektu a exkluzivní aktualizace, které najdete pouze pod tímto odkazem.

bezpečnost

Bezpečnost dat.

Data ukládáme na akreditované servery v Evropě a pouze v šifrované podobě. Zprávy jsou dostupné pouze těm osobám, které si je mezi sebou vyměňují. Klíč k dešifrování zpráv mají výhradně účastníci komunikace, což zaručuje, že zprávy zůstávají zcela nečitelné pro všechny ostatní.
šifrovaná

Šifrovaná komunikace.

Autorizace uživatelů probíhá prostřednictvím otevřeného protokolu OAuth 2.0, na jehož vývoji se podílí tisíce zkušených programátorů a všichni společně dohlížejí na maximální zabezpečení protokolu. Data jsou navíc šifrována pomocí 256bit AES šifrování, které až skoro eliminuje možnost jejich jakéhokoliv zneužití.

nešpehuje

Maximální soukromí.

Šifrování dat nejen zajišťuje maximální soukromí uživatelů, ale také zabraňuje jakémukoliv zneužívání informací za účelem špehování nebo cílení reklamy. Díky této ochraně může Maitreja fungovat bez reklam, což přináší čisté a ničím nezatížené uživatelské prostředí. Tento přístup je možný pouze díky štědré podpoře našich andělských investorů a drobných přispěvatelů, která pomáhá udržet naši platformu nezávislou a inovativní.
Google Play a logo Google Play jsou ochranné známky společnosti Google LLC., všechno ostatní © Maitreja 2024.
maitreja-org